Selecteer een pagina

Rijvaardigheid

Baantraining Circuit Zandvoort

Praktijkcursus op circuit Zandvoort: een dag die je nooit meer vergeet!

Investering

€535 excl. b.t.w.

Subsidiemogelijkheden

SOOB: € 100,-

Duur

08:00 – 16:00

CCV cursuscode

W02-1

Locatie

CM.Circuit Zandvoort

Voorbereiding

Geen voorbereiding noodzakelijk

Benodigdheden

Per 2 deelnemers 1 vrachtauto

Certificaat

Certificaat Baantraining CM.Circuit Zandvoort

Schrijf je in

Inleiding

Zoek je als bedrijf een alternatief voor de gangbare praktijktrainingen en wil je jouw chauffeurs echt een blijk van waardering geven? Dan kies je voor een code95-praktijkcursus op het CM.Circuit Zandvoort!

CM.com Circuit Zandvoort staat sinds 1948 vooral bekend om de Formule 1 Grand Prix. Legendarische coureurs als Niki Lauda, Nelson Piqet, Alain Prost wonnen op de baan aan de Noordzee. In 2021 zagen zo’n 100.000 toeschouwers in een bloedstollende race Max Verstappen als eerste Nederlander de Formule 1-race op zijn naam schrijven.

Doel van de cursus

Het vervoeren van goederen over de weg is nooit zonder risico’s. Een vakbekwame chauffeur heeft geleerd om rekening te houden met voorziene- en onvoorziene risico’s op de weg. De trainingen van WAYS Europe op het CM.Circuit Zandvoort dragen bij aan een veiliger rijgedrag.

Uitvoering

Het circuit biedt de beste faciliteiten voor de chauffeurs-trainingen. De multifunctionele Red-Bull VIP-lounge, met uitzicht op de baan en de tribunes, dient als uitvalsbasis van de dag. In een perfecte ambiance wordt de toon van de dag gezet.
De praktijk vindt plaats op de nabijgelegen Driving Experience en de grote asfaltvlakte. Ruim baan dus voor een leerzame en onvergetelijke ervaring!

Per dag nemen er 24 chauffeurs deel verdeeld over twee groepen. De praktijkdag start gezamenlijk in de sfeervolle Red Bull VIP-room met een interactieve theoriesessie over kijk- en remtechniek, de krachten op het voertuig, de veiligheidssystemen van de moderne vrachtauto’s en de invloed van de chauffeur op het verkleinen van de risico’s. Wanneer de training specifiek voor het bedrijf wordt georganiseerd kunnen ook bedrijfsspecifieke onderwerpen behandeld worden!

Vervolgens worden de chauffeurs door onze zeer ervaren docenten in de praktijk getraind in het remmen en uitwijken op de baan, manoeuvreren en spiegel- en stoelinstelling. De deelnemers trainen op hun eigen voertuig, voor een maximaal leereffect. Er wordt bewust gewerkt met kleine groepen, zodat deelnemers zoveel mogelijk zelf kunnen ervaren.

De geweldige ervaring kan worden uitgebreid met een Simulator Race Challenge, of een uur lang Formule 1 Circuit rijden. We vertellen graag over alle mogelijkheden om de dag nog meer franje te geven!

Inhoud

– Theorie rijvaardigheid en veiligheid
– Rem- en uitwijkoefeningen
– Manoeuvreren

Wat je verder moet weten

Een goed verzorgde ontvangst en een heerlijke lunch is op het Circuit verzekerd. Standaard is de koffie en thee en een lunchpakket bij de prijs inbegrepen. Indien gewenst kan het bedrijf de dag desgewenst zelfs afsluiten met een heerlijk diner.

Kortom: we staan klaar om er samen een onvergetelijke dag van te maken!

Cursus volgen?

Ben je geïnteresseerd in deze cursus?

Heb je nog vragen?