Selecteer een pagina

OVER ONS

Wij zijn WAYS Europe

Sinds 2012 richten wij ons op de thema’s Leren en Ontwikkelen, Leiderschap en Duurzame Inzetbaarheid. Met een gemotiveerd team werken wij dagelijks samen met klanten, trainers en leveranciers om cursisten een positieve en impactvolle leerreis te bieden.

Met onze jarenlange ervaring bedienen wij een groeiend aantal sectoren, zoals de agrarische, petrochemische, afval-, infra- en rioolsector. Voor steeds meer bedrijven zijn wij de vaste opleidingspartner, waarbij wij de planning, administratie en registratie van opleidingen en trainingen volledig overnemen. Wij koppelen HR- of LMS-systemen aan elkaar voor up-to-date compliancy-inzicht.

Samen houden we jouw medewerkers in beweging. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

10

Medewerkers

80

Trainers

10.000+

Positieve cursisten

Wil je kennis met ons maken?

Ons merkverhaal

Wij geloven in een positieve impact op de transportsector door in beweging te blijven en vooruit te kijken. Door op een innovatieve, duurzame manier mens en organisatie te inspireren in hun ontwikkeling naar de meest optimale versie van zichzelf. Dat doen we met de ervaren vakmensen bij WAYS Europe die zich elke dag maximaal inzetten voor de ontwikkeling van de chauffeur zonder daarbij de veiligheid én het werkplezier binnen en buiten de cabine uit het oog te verliezen. Met behulp van slimme, geautomatiseerde oplossingen maken we resultaten inzichtelijk en processen sneller.

Zo bieden we iedereen de ruimte om zijn of haar talent te ontwikkelen en staan we altijd open voor vragen en feedback om zo de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen. Dankzij onze WAYS-Academies kunnen we onze kennis en ervaring rechtstreeks doorgeven aan transportbedrijven door van binnenuit op maat gemaakte leer- en ontwikkeltrajecten op te zetten. Bij alles wat we doen zijn we ervan overtuigd dat er naast professionele ontwikkeling ook aandacht en ruimte moet zijn voor persoonlijke groei. Zo zorgen we samen voor een gezonde, motiverende werkomgeving waarin iedereen zich veilig en thuis voelt.

Ons team

John Kramer

John Kramer

Directeur

Arjen van Leeuwen

Arjen van Leeuwen

Coördinator opleidingen

Niels den Hollander

Niels den Hollander

Opleidings adviseur

Saskia Verhaaff

Saskia Verhaaff

Coördinator opleidingen

Germina Noguerol-Reekers

Germina Noguerol-Reekers

Financiele administratie

Hans Veenstra

Hans Veenstra

Opleidings adviseur

Corien Jansen

Corien Jansen

Coördinator opleidingen

Leon witteveen

Leon witteveen

Learning & Development specialist

Yvonne Eugelink

Yvonne Eugelink

Coördinator opleidingen

Zou jij onze nieuwe collega willen worden?

Kijk dan welke vacatures er nu open staan. Als jouw droombaan er niet tussen staat, doe dan een open sollicitatie.

Ben je op zoek naar een cursus?

Wij hebben een heel groot aanbod. Kijk welke het beste bij je past.