Selecteer een pagina

SMART DRIVER COACHING

Wat is SDC?

Smart Driver Coaching is een programma die er op gericht is om bedrijven en chauffeurs meer inzicht te geven in het pure rijgedrag, en op basis van een positieve manier van coaching continue te werken aan verbetering van rijgedrag, veiligheid en motivatie.

Data uit de voertuigen wordt via de chauffeursapp inzichtelijk gemaakt waarna onze specialisten de leidinggevenden in het bedrijf coachen om positief leiderschap in de praktijk te brengen. Met bewezen resultaten leren ze hoe ze op een positieve manier de chauffeurs kunnen beïnvloeden. Dit versterkt niet alleen de teamcommunicatie en betrokkenheid, maar zorgt ook voor een vrolijkere werkomgeving. Bovendien dragen deze inzichten bij aan CO2-reductie, brandstofbesparing en veiliger rijgedrag. Een win-win dankzij onze doelgerichte aanpak!

N

CO2 reductie

N

Rendament

N

Duurzame inzetbaarheid

N

Schade vermindering

N

Leiderschap ontwikkeling

Inzichtelijke software

Ontdek onze eenvoudige web- en smartphone-applicatie, ontworpen voor leidinggevenden en chauffeurs. Met gemakkelijke en eerlijke input, samen met gamification en een handige digitale coach, wordt het dagelijkse werk beter ondersteund.

Het CO2-dashboard biedt gevalideerd inzicht dat voldoet aan de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) en is gebaseerd op nauwkeurige BigMile-berekeningen. Hiermee krijg je heldere informatie voor effectieve besluitvorming en duurzaamheidsrapportage.

Wil je de rijvaardigheid van jouw chauffeur naar een hoger niveau tillen?

Vraag een vrijblijvende en gratis pilot aan!
+31 – (0)85 401 59 60