Selecteer een pagina

Leiderschap en coaching

Time management

Krijg grip op je tijd met deze krachtige eendaagse timemanagement training!

Investering

€395 excl. b.t.w.

Subsidiemogelijkheden

Geen

Duur

08:00 – 16:00

CCV cursuscode

onbekend

Locatie

onbekend

Voorbereiding

Geen voorbereiding noodzakelijk

Benodigdheden

Laptop

Certificaat

Certificaat van Deelname

Schrijf je in

Inleiding

Ben jij in control over jouw tijd? Of word je soms geleefd, is je aandacht er niet altijd bij en hol je van afspraak naar afspraak? Dat kan anders. Goed plannen is te leren! Door deze cursus timemanagement word je productiever, efficiënter, ervaar je minder stress en ben je écht vrij wanneer je vrij bent.

Druk, druk, druk. Een van de meeste gehoorde uitspraken de laatste tijd. De week is amper begonnen en je loopt al achter de feiten aan. Om nog maar te zwijgen over de volle inbox en de lange takenlijst. We hebben veel op ons bordje en naast werk vraagt vaak privé óók de nodige organisatie en planning.

Vaak hebben we voor ons werk geleerd, we zijn expert op ons vakgebied. We hebben de nodige inhoudelijke trainingen en opleidingen gevolgd. Maar leren organiseren, prioriteiten stellen en agendabeheer kan best moeilijk zijn en een obstakel worden in werkplezier en ontspanning.

Doel van de cursus

Tijdens de interactieve cursus timemanagement krijg je een werkmethode aangereikt die inzichtelijk maakt hoe jouw tijd nu is ingedeeld en hoe het efficiënter georganiseerd kan worden. We gaan letterlijk aan de slag met to-do lists, agendabeheer en ‘baas worden over de mailbox’ zodat onze beperkte tijd slimmer benut gaat worden.

Uitvoering

De methoden die aan worden gereikt, worden inmiddels wereldwijd gebruikt en zijn op basis van de werkwijzen uit Getting things done, the 4-hour workweek, Eisenhouwer, CSR en Grip.

Inhoud

– Agendabeheer
– Takenlijst
– E-mail
– Communicatie
– Stressmanagement

Cursus volgen?

Ben je geïnteresseerd in deze cursus?

Heb je nog vragen?