Selecteer een pagina

Leiderschap en coaching

Effectief communiceren voor leidinggevenden

Ga als leidinggevende(n) aan de slag met je communicatie!

Investering

€782.5 excl. b.t.w.

Subsidiemogelijkheden

Opleidingsbudget STL: 100%

Duur

08:00 – 11:30

CCV cursuscode

onbekend

Locatie

In-company of op een van de locaties van WAYS Europe

Voorbereiding

Geen voorbereiding noodzakelijk

Benodigdheden

Geen

Certificaat

Certificaat Effectief communiceren

Schrijf je in

Inleiding

Wanneer je een leidinggevende rol hebt als planner, medewerker backoffice of teamleader, dan onderhoud je contact met klanten, mentoren en chauffeurs. Misschien heb je al jarenlange ervaring in deze rol en heb je veel vakinhoudelijke kennis in huis. Tegelijk merk je dat er nog winst is te behalen in je manier van communiceren.

Doel van de cursus

WAYS Europe heeft een training ontwikkelt die je uitdaagt om je verder te ontwikkelen in kennis over communicatiestijlen, inzicht in jouw manier van communiceren en vaardigheden om je doelen te bereiken.

Uitvoering

Er is hier en daar overlap in de workshops; bewust komen we aantal keren op het persoonlijk communiceren terug, om zodoende telkens een spiegel voor te houden en aan te zetten op daadwerkelijke persoonlijke ontwikkeling.
De workshops kunnen zowel als open inschrijving als in-company worden gevolgd. We willen stimuleren dat je vooraf en achteraf met de inhoud van de workshop aan de slag gaat. Vooraf door na te denken op welke wijze jij in het werk met het onderwerp in aanraking komt, en achteraf door te reflecteren op het eigen handelen.
Idealiter worden de workshops opgevolgd door begeleiding / coaching door een leidinggevende. Op die manier kun je leren om over het geleerde te spreken en je eigen ontwikkeling verder vorm te geven. Voor jouw leidinggevende is het gelijk een mooie kans om met het team verbetering in de communicatie te realiseren.
Deze cursus is prima te combineren met de workshop DRIVE voor Leidinggevenden van STL!

Inhoud

De training is opgebouwd uit een viertal workshops. De te behandelen thema’s zijn als volgt:

– Communicatie start bij jezelf
– Slim communiceren
– Omgaan met weerstand
– Coachend communiceren

Cursus volgen?

Ben je geïnteresseerd in deze cursus?

Heb je nog vragen?