Selecteer een pagina

Leiderschap en coaching

DRIVE voor leidinggevenden

Word een aanjager van Duurzame Inzetbaarheid van je medewerkers

Investering

€ excl. b.t.w.

Subsidiemogelijkheden

SOOB: 100%

Duur

CCV cursuscode

onbekend

Locatie

In-company of op een van de locaties van WAYS Europe

Voorbereiding

Geen voorbereiding noodzakelijk

Benodigdheden

Geen

Certificaat

Certificaat van Deelname

Schrijf je in

Inleiding

Onderzoek toont aan dat organisaties die investeren in de Duurzame Inzetbaarheid van hun medewerkers aantrekkelijker, krachtiger en fitter zijn. Zeker in deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt is het belangrijk een visie te ontwikkelen op het duurzaam leren en ontwikkelen van medewerkers. Samen met o.a. STL en Hamewith Talent Development helpt WAYS Europe organisaties om hier praktische invulling aan te geven.

Doel van de cursus

Om leidinggevenden in de organisatie inzicht te geven in het thema en de belangrijke rol die zij hebben in het stimuleren van Duurzame Inzetbaarheid, heeft STL twee interactieve workshops ontwikkeld. Tijdens deze workshops van 120 minuten ontdekken zij hun eigen ‘DRIVE’, wat Duurzame Inzetbaarheid voor henzelf betekent en hoe zij hun medewerkers kunnen helpen om met het thema aan de slag te gaan.

Uitvoering

Met de input uit de workshops wordt er een rapportage opgemaakt met tips en tricks om verder mee aan de slag te gaan binnen de organisatie. De workshops passen daarom met name in een programma voor Duurzame Inzetbaarheid en kan prima gecombineerd worden met bijvoorbeeld een leiderschapsontwikkelprogramma of teamcoaching.

Cursus volgen?

Ben je geïnteresseerd in deze cursus?

Heb je nog vragen?