Selecteer een pagina

Communicatie en sociale vaardigheid

Communicatie (België)

Communiceren is zeker te leren! Deze cursus geeft inzicht in de eigen communicatiestijl en leert hoe je klantgerichter, doelbewuster en krachtiger kunt communiceren

Investering

€ 235,- (excl. b.t.w., lunch en aan/afmelden Code95)

Subsidiemogelijkheden

Er is subsidie aan te vragen via de KMO-portefeuille

Duur

08:00 – 16:00

Code95 cursuscode

Thema 3

Locatie

In-company of op een van de locaties van WAYS Europe

Voorbereiding

Geen voorbereiding noodzakelijk

Benodigdheden

Geen

Certificaat

Certificaat van Deelname

Schrijf je in

Inleiding

De logistiek staat niet stil. In deze turbulente wereld behoor jij het visitekaartje van het bedrijf te zijn. In de alledaagse bezigheden kun je het verschil maken in de manier waarop jij je opstelt, handelt en communiceert.
Tegelijk komt er veel op je af: stressvolle situaties, tijdsdruk, risico op schade’s onderweg en lastige klanten. Dat vraagt veel van jouw communicatieve vaardigheden.

Doel van de cursus

Tijdens de interactieve cursus word je bewust van jouw persoonlijke (DiSC-)communicatiestijlen en onderliggende motieven. Ook word je aangespoord om actief in te spelen op de wensen van de klant. Er wordt je een spiegel voorgehouden waarbij je gelijk tools ontvangt om je gedrag aan te passen zodat je effectiever met lastige situaties om kunt gaan.
Veel deelnemers zijn na afloop van de training verrast door de inzichten die zij ontvangen hebben en de boeiende, interactieve manier van lesgeven. Een aanrader dus!

Uitvoering

Onze docenten hebben allen ruime ervaring in het trainen op communicatieve vaardigheden, teamcoaching en zijn DiSC® gecertificeerd. Tevens hebben zij een didactische opleiding genoten en zijn getraind in het interactief lesgeven.
Maatwerk
De cursus wordt nog veel krachtiger wanneer klanten of directie input geven aan de training. De verwachting over de dienstverlening vanuit het oogpunt van de klant heeft altijd veel impact. Vooral als dit gekoppeld wordt aan een persoonlijke (video)boodschap van de klant of directeur aan de medewerkers.
Informeer naar de mogelijkheden!

Inhoud

· Wie is de klant
· De basis van communicatie
· Mijn eigen gedrag (incl. DiSC)
· Imago, DNA en kernwaarden van het bedrijf
· Succesfactoren
· Impact maken
· Beter communiceren moet je doen!

Cursus volgen?

Ben je geïnteresseerd in deze cursus?

Heb je nog vragen?