Selecteer een pagina

Gevaarlijke stoffen

Veilig werken met gevaarlijke stoffen (e-learning)

Behaal het diploma Veilig werken met gevaarlijke stoffen op eigen tempo

Investering

€69 excl. b.t.w.

Subsidiemogelijkheden

n.v.t.

Duur

CCV cursuscode

onbekend

Locatie

De elearning volg je op eigen device, het examen kan afgelegd worden op diverse plaatsen in Nederland

Voorbereiding

Geen voorbereiding noodzakelijk

Benodigdheden

Geen

Certificaat

Indien het examen met een voldoende is afgelegd ontvang je het Veilig werken met gevaarlijke stoffen-certificaat met een geldigheid van 5 jaar

Schrijf je in

Inleiding

Wanneer je werkt met gevaarlijke stoffen, of vaak in de buurt komt van gevaarlijke stoffen of deze opslaat of vervoert, dan dien je daarvoor goed te zijn opgeleid. Je kan namelijk tegen aanzienlijke risico’s aanlopen. De e-learningcursus Veilig werken met Gevaarlijke Stoffen helpt je om je bewust te worden van de mogelijke gevaren. Door kennis te hebben over de verpakking, het transporteren en het opslaan van een gevaarlijke stof kunnen bestaande gevaren gereduceerd of volledig uitgesloten worden.

Doel van de cursus

Na de cursus ben je bekend met de veilige opslag en transport van gevaarlijke stoffen en je bent in staat om veilig te werken met gevaarlijke stoffen. Daarmee ben je voldoende voorbereid voor het officiele examen Veilig werken met gevaarlijke stoffen, die je vervolgens door heel Nederland kunt afleggen.

Uitvoering

De cursus volg je heel eenvoudig op je eigen device en op eigen tempo, zodat je de lesstof goed eigen kunt maken. Na het inschrijven ontvang je een inlogcode en kun je aan de slag.

Inhoud

– Wet- en regelgeving
– Gevaarlijke stoffen
– Herkennen
– Veilig werken
– Verpakkingen
– Opslag
– Vervoer

Cursus volgen?

Ben je geïnteresseerd in deze cursus?

Heb je nog vragen?