Selecteer een pagina

Afval, Infra en Riool

NEN 3140 Voldoende Onderricht Persoon (e-learning)

Direct starten en eenvoudig thuis voorbereiden voor het examen!

Investering

€89 excl. b.t.w.

Subsidiemogelijkheden

Geen

Duur

CCV cursuscode

onbekend

Locatie

onbekend

Voorbereiding

Geen voorbereiding noodzakelijk

Benodigdheden

PC of mobile device

Certificaat

Certificaat van Deelname. Een examen is apart aan te vragen. Informeer naar de mogelijkheden.

Schrijf je in

Inleiding

Om veilig te werken aan of in de buurt van elektrische laagspanningsinstallaties dien je de procedures te kennen en risico’s te kunnen inschatten. De NEN 3140 norm is een methode om dat systematisch te managen. Tegenwoordig stellen veel opdrachtgevers NEN 3140 certificering verplicht bij het uitschrijven van opdrachten.

Doel van de cursus

De NEN 3140 cursus is bedoeld voor medewerkers die in hun werk elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren en voor hen die toegang hebben tot schakelruimten. Bijvoorbeeld storings- of servicemonteurs die werken in schakelkasten, metingen verrichten of onderdelen repareren of vervangen.

Uitvoering

Tijdens de cursus leer je alle gevaren en risicos die je moet kennen om veilig eenvoudige werkzaamheden aan elektrotechnische installaties uit te kunnen voeren. Ook leer je de gevaren en risicos zoveel mogelijk te beperken.

Inhoud

Na de cursus ben je in staat om onder begeleiding kleine werkzaamheden uit te voeren aan elektrotechnische apparatuur. Daarnaast ben je bekend met de wet- en regelgeving en met het toepassen van veilig werken.

Cursus volgen?

Ben je geïnteresseerd in deze cursus?

Heb je nog vragen?